Njoftim mе rëndëѕi në lidhje me vendimеt e Qeνeriѕë gjermane

Qeveria e Gjermanisë, së bashku me udhëheqësit e landeve, nën drejtimin e kancelares Angela Mekel, kanë marrë një sërë vendimesh rreth situatës me pan deminë për ditët vijuese dhe festat e ardhshme.
Në vijim mund të lexoni një përmbledhje të vendimeve të Qeverisë së Gjermanisë nën drejtimin e kancelares Angela Merkel dhe kryeministrave të 16 landeve për masat e reja për parandalimin e pand emisë, transmeton albinfo.ch.
Vazhdimi i masave të muajt nëntor edhe dhjetor