Aktorja e njohυr fΙet për skeηat me ρυΙΙë të kυqe në kreνat: Kυr ai hoqi ρantaΙΙonat υnë u…. është dhe burrë i njohur…

Pasi i dha fund karrierës, aktorja e filmave po pullë të kuqe Mari Sielo Pajares ka vendosur që t’i hedhë kujtimet e saj në një libër autobiografik të titulluar “Kujtimet e një shtëpie”.

Aktorja ka zbuluar marrë dhëniet e saj me meshkujt, ndërsa midis tyre ka qenë edhe një futbollist portugez i cili besohet se luante me Real Madrid.

Ajo ka rrëfyer me detaje disa çaste in ti miteti me futbollistin, ku me sa duket ka mbetur tepër e zhgënjyer.

“Ishte gati mëngjes dhe ne vendosëm që të shkonim në shtrat. Kur hoqa të mba thurat e tij pashë ate më të vogël në jetën time