Mjekët e mbajnë sekret këtë/ Me këto dy përbërës që i ka cdo shqiptar në shtëpi shërohet reomatizma për një muaj

Dh imbjet reumatike janë shumë të f orta dhe thuajse nuk qetësohen dot pa medikamente. Ilaçi që do t’ju paraqesim në këtë postim është shumë efikas në qetësimin e dh imbjeve reumatike dhe dhi mbjeve të tjera.

Vaji me spec djegës është një mënyrë efikase në lehtësimin e dh imbjeve sepse nxit qarkullimin e gj akut.Gjithçka që ju duhet janë 10 speca të freskët djegës dhe 2 gota vaj ulliri ekstra i virgjër.

Lajini specat dhe pritini në copa të vogla. Futini në një kavanoz qelqi dhe hidhini 2 gotat e vajit sipër. Lëreni vajin e specave të qëndrojë në një vend të errët e të thatë për 7 ditë. Pas këtyre ditëve, kullojeni vajin me anë të një nape.

Masazhoni zonat që ju dhe mbin me këtë vaj. Këtë proçedurë mund ta përdorni 2 herë në ditë, derisa dhimbjet t’ju kenë kaluar plotësisht. Është e rëndësishme që ta mbani trupin ngrohtë pasi të keni aplikuar masazhin me vajin djegës