Eshte mese normale qe il’açet te mos i’u gjenden prane : Ja se si te ulni temperaturen ne kushtet e shtepise

Ka disa produkte ushqimore që ulin temperaturën e lartë, njësoj si med ikamentet e posaçme.PatateGrijeni pataten, vendosini në këmbë dhe vishni çorape. Mbajeni veshjen derisa të thahet, pastaj zëvendësoni nëse është e nevojshme.

Qepë,Ashtu si patatet, thjesht shtoni pak kripë për të lëshuar lëng.E bardha e vezësNdani të bardhat e vezëve nga të verdhat, tundeni pak dhe vendoseni në leckë.

Mbështillni këmbët me një leckë dhe vishni çorape dhe ndërroni leckën kur të nxehet.Lakër

Merrni një fletë lakre dhe vendoseni në ballë, qafë. Zëvendësoni me një fletë tjetër sa më shpejt që të lirojë lëngun dhe të nxehet