Arbana Osmani Ρërlotet Live në Εmision, Τregon Μomentet më të Vështira në Jetë: Nuk Pata Fuqi t’i Ndryshoja…

Moderatorja Albana Osmani Pasi ja doli të bënte më së miri punën e Orjola Pampurit, duhet të tregonte momentin e saj të vështirë në jetë. Ajo tregoi se të gjithë njerëzit kanë momentet e tyre me të cilat përballen në jetë po për vajzën “Luledielli” momentet e vështira në jetë kanë pikërisht ato për të cilat nuk ka fuqinë të bëjë diçka për t’i ndryshuar.

Duke lënë të kuptohet që gjatë rrugëtimit të nismës “Ti je një luledielli”, Albana është ndeshur me shumë histori të dhim bshme për të cilat ka dhënë ndihmën e saj për ti përmirësuar por për disa prej tyre nuk pati ate forcën “hyjnore” për ti ndryshuar fatin. Albana u përlot teksa po tregonte histori njerëzore të mbushura me vuajtje dhe forcë, një pjesë të të cilave i ka jetuar nga afër.