Kishte 3 javë që e njihte, 33-vjeçarja martohet me 55-vjeçarin: Jemi më të lumtur se kurrë

Një çift, që kanë 31-vite diferencë mes tyrem kanë treguar sesi u fejuan edhe pse kishin vetëm 3 javë që njiheshin.

Charity Wilson, tani 40 vjeç, nga Cheshire, u njoh fillimisht me bashkëshortin e saj aktual, David, tani 72 vjeçar, në vitin 2012.

Davidi ka treguar se ai ra në dashuri me të në shikim të parë dhe i propozoi menjëherë, por duke qenë se ajo nuk ishte e interesuar në atë kohë, nuk e mori shumë seriozisht.

Gjithsesi, Davidit, atëherë 65-vjeç, iu deshën vetëm 3 javë që ta bënte për vete Charity-n dhe sot ajo është bashkëshortja e tij.

Çifti u martua vetëm tetë muaj më vonë dhe tregojnë me krenari se janë më të lumtur se kurrë bashkë me dy vajzat e Charity-t, Sharz, 12 vjeç dhe Kiki, 9-vjeçare.

Vajzat janë të gruas së tij dhe e quajnë tashmë baba