Te gjithe gabojne.Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?A e gjeni dot

Testet jane shume te bukura por ky eshte special dhe shume prej lojtareve humbasin.

A e gjeni dote se kush ene mbushet e para.Eshte pyetja ku te gjithe gabojne dhe se nuk e gjejne dot.

Hidhin inje sy fotos dhe komentoni mendimin tuaj