Nuk do ta besoni LeΚ Ρleρi ‘prítet’ të hyjë në ‘PërPuthen’ si konkurrént…!

Ndér emisionet me te ndjékura ne vendin tone është dhe reality show “PerPuthen”. Formati i këtij emisioni është i tille ku djemtë dhe vajzat njihen mes tyre ne ‘date’ 4 minuteshe ne studio dhe jashtë saj.

Duke qene qe emisioni është një rísi absòlute ne vendin tone ka bere te ngjàlle një interes e jashtézàkonshëm ne Shqiperi dhe me gjére.

Është absòlutisht ndër emisionet më të ndjékur shqiptar ne ‘YouTube’ me mbi 50 milion klikime ne total.

Interesante ketë emision e bën diskutimet , përplàsjet, xhélozite, intrígat dhe ndjenjat qe konkurentet kane me njeri tjetrin. Duke pare suksesin e ketij reality show i cili ne fokus ka djem e vajza jo te famshëm , siç duket ka zgjuar interes te veçantë dhe tek famshmit shqiptar.

Njeri ndér to i cili e ka shprehur ‘LIVE’ interesin e tij për emisionin ‘PërPuthen’ është dhe fénoméni i ‘Instagramit’ Lek Plepi.

Ai në një video ‘live’ me fansat e tij ka kërkuar mendimin e tyre né qofté se ato mendojnë qe ai te hyje apo jo ne emisioninin “Perputhen”.

Ai madje ne videon e tij ka bére shàka me emrin e emisionit. Lek Plepi është një personazh i cili u be shume i famshëm nga rrjeti social ‘Facebook’ vite me pare.

Ai këtë famà e përdori duke bere këngà te zhànerit rep dhe duke bere koncerte ne gjithë vendin.

A do hyje Lek Plepi ne realitetin me te ndjékur ne Shqiperi kjo mbetet për tu paré por né qofté se ai do pranohet nga pròduksíoni show do ishte i garantuar dhe shikueshmëria do rrítej akoma me shume.