Trаgjίke: 29 νjeçarјa ѕhtatzënë vdеѕ nga Соνίd-19 në QKUK

Ka ndër ruar jetë sot një grua 29-vjeçare nga kor onavi rusi në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

E ndjera ka qenë shtatzënë në javën e 27-të, dhe ndonëse ka qenë nën monitorimin e kon ziliumit mjekësor, nuk është arritur të shpëtohet as foshnja, raporton Gazeta Shneta.

Lidhur me rastin Gazeta Express ka tentuar të bisedojë me drejtoreshën e Infektivës, Lindita Ajazaj-Berisha, por e njëjta nuk iu është përgjigjur thi rrjeve telefonike. As nga zyra për informim e QKUK-së nuk kanë folur për rastin.

Gazeta Express do të ju sjellë detaje të reja për këtë rast. /Gazeta Express/