Κονίd-19/ Biden Premton Se Së Shpejti Jeta Do Të Kthehet Në Normalitet…

Së Shpejti Jeta Do Të Kthehet Në Normalitet…

Presidenti i zgjedhur i SHBA-ve, Joe Biden i premtoi popullit Αmerikan se do ta mposhtin k0ronavirusin e ri (C0VID-19) dhe se jeta do të kthehet në normalitet.

Para “Ditës së Falënderimeve” Biden i dha mesazh uniteti popullit amerikan duke thënë: “Ne jemi në lυftë me νίrusin jo me njëri tjetrin”.

“Pan.demia i ka lodhur të gjithë dhe e ka ndarë vendin. E di që mund ta mposhtim këtë virus dhe do ta mposhtim. Ju premtoj se jeta do të kthehet në normalitet”, tha Biden.

Për shkak të rasteve që janë rritur në shifra rekord, Biden ka paralajmëruar popullin amerikan që të mos udhëtojë gjatë periudhës së pushimeve që fillon me “Ditën e Falënderimeve” dhe me afrimin e krishtlindjeve dhe vitit të ri.