Shpëtoi për mrekuΙΙi kur ju kthуе makina përmbуѕ/ Franceska Jace merr për shofere personaΙe vajzën ѕекѕi… do ta shpëtojë ajo

Ish-banorja e Big Brother Françeska Jaçe, e ka hum bur besimin tek vetja e saj sa i përket drejtimit të makinës.

Kjo lidhet dhe me aks identin që ka bërë disa ditë më parë, ku makina iu kthye përm bys por fatmirësisht ajo përf undoi pa asnjë dëm tim

Së fundmi mdodelja ka publikuar një video në “Instagram”, ku shfaqet Brenda makinës, por këtë herë ajo ndodhet pasagjere. Françeska ia ka besuar drejtimin e mjetit një shoqeje të saj