Pranon propozimin për martesë …Ja cfare gjeje e tmеrrѕhme i ndodhi me pas..(VIDEO

Stjuardesa e China Eastern Airline, ishte bërë lajm para një kohe, për shkak se pranoi propozimin e papritur për martesë, derisa ishte në orarin e punës.

Ajo është kthyer sërish në media, por jo me lajm të lumtur.

Derisa ditët pas fejesës do duhej të ishin të lumtura dhe me shumë kënaqësi, njëjtë nuk po ndodhë edhe me stjuardesën e famshme.

Kompania në tën cilën punon stjuardesa e ka suspenduar nga puna, me arsyetimin se ajo i ka ‘injoruar pasagjerët’, ndërsa duhej të kujdesej për ta gjatë fluturimit me aeroplan