Historia e dhim.bshme e Ibrahim Tatlises, pati shumë gra po sot mbet i vetmuar

Ibrahim Tatlises është shembulli më i mirë për të treguar se jo gjithmonë paratë të sjellin lumturi.Ishte këngëtari më i famshëm dhe ikonë e muzikës folklorike turke dhe i tillë do të mbetët në kujtesën e gjeneratave që e njohën atë, përcjell ORAvip.Ibo ndonëse kishte të dashura femrat më të bukura turke dhe tri martesa, ai sot është i vetëm dhe ngushëllohet me ndonjë vizitë nga fëmijët e tiј

Ai ishte i martuar për herë të fundit me Aysegul Yildiz nga e cila u nda. Me këtë të fundit ai ka një vajzë të vogël, të cilën duket që e do shumë, por që e ka në përkujdesje nëna e saj.Ibo pas su.lmit nuk mund edhe të këndojë dhe pavarësisht pasurisë që ka, ai ka mbetur i vetëm