ViroΙοgia italiane: “Situata po përmirësohet, Italia një hap larg kthesës së madhe”

“Unë besoj se Italia është një hap larg nga pika e kthesës, gjërat janë më mirë, situata është më shumë nën kontroll”: është mendimi i virologes Ilaria Capua.

Për të luftuar vi rusin, ajo që do të vijë do të jetë domosdoshmërisht “Krishtlindja e rrethit te ngushtë familjar” sepse “ne nuk kemi mundësi të pretendojmë se virusi nuk ekziston ose se nuk është në gjendje të shkaktojë dëm edhe më të keq. Ne duhet të anashkalojmë dimrin dhe të jemi gati. për një pranverë të rilindjes ”, përfundoi ajo.