Nje рΙаk i menсur i thote te birit: Νе jeten tеnde mоѕ hίq dore nga 3 gjera..

Ha ushqimin me te mire.

Fli ne shtratin me te mire.

Jeto ne shtepite me te bukura.

Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi te va rfer?

Plaku i me ncur i thote: kur ti te vonohesh per te ngren, dhe pasi te jesh uritur shume, cfaredo ushqimi qe te hashe, do te te duket i shijshem.

Nese do punosh shume dhe do lo dhesh, kudo ku te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.

Nese me njerezit sillesh mire, ti do jetosh ne zemrat e tyre, dhe nuk ka me mire se te banosh ne zemrat e njerezve me dashuri