“E gjeta si moѕ më keq”/ Flet babai i vajzës nga Librazhdi: Рriѕnim të bënim daѕmën, djalin s’e kiѕha parë kurrë

Vijon të jetë në qendër të vëmendjes së mediave dhe publikut historia e 21-vjeçares nga Librazhdi, e cila u kap nga vjehrri dhe vjehrra teksa tra dhtonte bashkëshortin.

Ditën e sotme ka folur babai i saj, i cili ka deklaruar se nuk ishte në dijeni të lidhjes së vajzës së tij. Ai ka treguar po ashtu se vajza ishte e celebruar me bashkëshortin e saj që është emigrant, ndërsa dy familjet ishin në pritje për të kryer dhe ceremoninë e martesës.

“Unë kam punuar atje në Togëz, Vajza kishte punuar gjithmonë. Të hënën ndodhi ngjarja. Dy ditë më parë hyra në lokalin e ish-krushkut. Aty vjen një person, ulët në një tavoline tjetër. Vjen krushku im dhe vjen e merr paketën e të shoqit nga tavolina jonë. E dëgjova; e gjeti Flamuri njërin që deshi. Më tha mua. E kam parë atë djalë aty. Në 11 e gjysmë të natës më marrin në telefon. Shoh një makinë te porta.

Djali që u gjet atë natë në dhomë me vajzën se njihja, se punoja më shkëputje. Se kisha parë me vajzën më parë. Vajza ishte e fejuar, me celebrim. Po prisnim të bëhej ceremonia martesore. Ekonominë e kemi të dobët dhe kishim rënë dakord që vajza të jepte paratë e rrogës te ne. Vajza kur vinte burri qëndronte atje.

Ai më shumë rrinte në emigrim dhe shumë pak këtu. Ai ishte i sjellshëm si djalë. Marrëdhënia e tyre ishte mirë, se çfarë kanë në zemër. Unë e kam parë tmerr vajzën. Pyeta se çfarë ka ndodhur me vajzën. Më erdhi një makinë pa na njoftuar.

Vajzën e kam gjetur të mbështjellë nga brezi e poshtë me peshqir të vogël, e kam gjetur lakuriq. Ishin tre gra dhe ishin burra ata që shihnin vajzën, e shantazhonin, xhaxhallarët e krushkut, kunati i vajzës dhe komshinj”, tha babai i vajzës” tha ai.