Нiѕtoria e tradhtiѕë në Librazhd bëri хhiron e rrjetit, detaji befaѕues, nusja s’ia kiѕhte numrin burrit në Gjermani

Detaje befasuese dalin në dritë nga historia e tradhtisë në Librazhd, që bëri xhiron e rrjetit.

Gazetarja e emisionit “Me zemër të hapur” Anila Ahmataj bëri me dije live, në prani të nënës së vajzës së dhunuar, se kjo e fundit nuk ia kishte numrin e telefonit bashkëshortit në Gjermani.

Mësohet se ata komunikonin përmes mesenger. Këtë fakt e pohoi edhe nëna e vajzës.

Kujtojmë se vajza e re nga Librazhdi u kap në flagrancë nga vjehrri dhe vjehrra e saj dhe nga njerëzit e burrit, në dhomën e gjumit me të dashurin e saj.