“Të gjithë qeѕhin me ne”,nëna e vajzës që u kaр me të daѕhurin:Ѕ’jetojmë dot këtu

Ka folur për “News24” dhe nëna e vajzës 20-vjeçare që u kap mat nga njerëzit e burrit me të dashurin e saj, teksa burri ishte emigrant në Gjermani.

Nëna ka kërkuar ndihmë duke u shprehur se ndaj saj dhe familjes ka presion.

“Ne duam ndihmë. Babai nuk shkon atje. As fëmija nuk shkon te shkolla. S’dua që vajza të vijë te shtëpia.

Nuk dalim dot nga shtëpia. Nuk dua vetë sepse nuk jetohet. Te gjithë qeshin me ne. Nuk është puna për dhunë, a e dimë ne se nga do e gjemë. S’dal dot nga dera”, tha nëna.