Ѕhkon në moteΙ me 21-νjeçaren, 61-νjeçari рi diçka dhe ν’deѕ

Një n gjarje e rëndë është shënuar ditën e djeshme ku mësohet se një 61-vjeçar ka ndërruar jetë në mënyrë ma ka bre. Ngjarja ka ndodhur në një motel në afërsi të zonës dhe mësohet se vi ktima ka pësuar arr est ka rdiak.

Shkaku i arr estit k ardiak ka qenë përdorimi i një kokrre vi agra të cilën 61-vjeçari e kishte konsumuar për të pasur një performancë më të mirë në shtrat me 21-vjeçaren që kishte në krah.

Ka qenë e reja ajo që lajmëroi policinë pas n gjarjes së rëndë. Ajo kishte te n tuar t’i jepte ndihmën e parë por pa patur sukses.
VlDEO