Kjo 6-vjeçare qe konsiderohet si vajza më e bukur në botë (foto)

Ajo është vetëm gjashtë vjeçe por bukuria e dukshme e ka bërë temë në internet.

Anastasiya Knyazeva konsiderohet si vajza më e bukur e moshës së saj në botë.Nëna e saj, Anna Knyazeva, ka krijuar një profil për vajzën e saj në Instagram, i cili deri më tani ka më shumë se 500 mijë ndjekës.Në të mund të gjeni foto profesionale dhe amatore të vogëlushes Anastasiya, e cila përfaqësohet nga agjencia President Kids Management.

Sigurisht, ka nga ata që shprehin kundërshtimin dhe shqetësimin e tyre për ekspozimin e tepërt në media të një fëmije vetëm 6-vjeçar.Përveç bukurisë së saj të pamohueshme, Anastasiya e vogël është njohur edhe me praktika që. nuk janë në përputhje me moshën e saj.

Kjo 6-vjeçare nga Rusia konsiderohet si vajza më e bukur në botë (foto)Kjo 6-vjeçare nga Rusia konsiderohet si vajza më e bukur në botë (foto)Në të kaluarën raste të tilla nuk kanë qenë fort të mira, pasi fëmijë që kanë në qendër të vëmendjes kur janë rritur kanë vuajtur shumë.