Ju lajmërua në Radar, e preku me historinë prekëse! Edita Doli në kërkim të tij!

Ju lajmërua në Radar, e preku me historinë prekëse! Edita Doli në kërkim të tij!
Edita Doli padyshim që është një ndër prezantueset më të dashura shqiptare që ka arritur që të ketë një ndër emisionet më të shikuara në vend, shkruan OnAir

Ajo vjen në një intervistë ekskluzive për formatin televiziv “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” dhe ka folur për herë të parë edhe për jetën private.

Sigurisht që nuk mund të mungonte edhe rrëfimi i saj për emisionin RADAR.

Madje ajo na ka treguar edhe për një telefonues që ajo është në kërkim

Shikojeni videon e listuar më poshtë./OnAir