Grυαjα рαgυαn 5 bυrrα të рërdhυnojnë vαjzën me të сilën e trαdhëtonte bαѕhkëѕhort

Një grua ka rënë në prangat e policisë në Indi, nën a kuzë se ka paguar disa burra që të përdhu nonin në grup një vajzë.

Gjithçka ndodhi për shkak të dyshimeve që gruaja kishte për marrëdhënien e burrit të saj me vi ktimën. Ajo dyshonte se bashkëshorti e tra dhtonte dhe vendosi që të hakmerrej duke paguar disa burra që ta për dhu nonin në grup vajzën e re.

Sipas policisë, gruaja e joshi duke e futur në shtëpinë e saj vajzën, ndërsa më pas e futi në dhomën ku e prisnin 5 agresorët të cilët e përdh unuan teksa gruaja e filmonte të gjithë skenën. Më pas ajo kërcënoi vajzën se do i publikonte pamjet në internet nesh ajo bënte denoncim.

Përveç përdhu nimit, vajza pësoi dhe lëndime të rënda për shkak të dhu nës së ushtruar nga 5 burrat.