DETAJE nga Ноrrori / Kjo ëѕhtë Tereѕa, 46-vjeçarja që i рreu organet burrit dhe i zieu në tenхhere

Teresa Peric, 46 vjeç, besohet se ka droguar 42-vjeçarin Srdjan Peric përpara se ta godiste për vdekje, e më pas ta priste në copa e t’i ziente në një tenxhere të madhe.

Tereza Peric, është gruaja protagoniste e n gjarjes horror në Serbi e cila dyshohet se drogoi të shoqin, e theri për vde kje, i preu këmbët dhe organet gjenitale dhe i zieu në një tenxhere.

Ajo është arr estuar si e dyshuar për vr asjen e tij. 46-vjeçarja a kuzohet se i ka prerë testikujt të shoqit me sharrë elektrike dhe i ka gatuar në një enë të madhe.