Gruaja сорëton burrin me ѕharrë elektrike dhe më раѕ e gatuan

Një kr im horror i ndodhur dy javë më parë është zbuluar në Serbi. Mësohet se një grua 42-vjeçare ka vra rë burrin e saj, ndërsa trupin më pas e ka prerë me sharrë elektrike dhe e ka gatuar.

Mediat vendase raportojnë se gruaja e kishte vr arë bashkëshortin e saj gjatë një konflikti, ndërsa rrethanat mbeten ende mister për shkak se ajo ishte në përmasa më të vogla dhe më e dobët se46-vjeçari.

Pasi e vr au, ajo copëtoi trupin e tij me një sharrë elektrike, ndërsa organet e tij dhe këmbët i gatoi. Autoritetet e përshkuan skenën e kr imit si të neveritshme, njësoj si nga një film i fri kshëm.

Shkaku i konfliktit nuk është ende i qartë, ndërsa pista kryesore është ajo e sherrit për shkak se bashkëshorti nuk i pranonte në shtëpinë e tyre dy fëmijët e mitur që gruaja kishte nga një martesë e mëparshme