Detaje/ Nënën dhe dу vajzat i zuri korenti në duѕh: Energjia erdhi nga defekti në lavatriçe!

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga v dekja e nënës dhe dy vajzave në Fushë-Arrëz. Një grup ekspertësh kanë zbuluar se energjia është për cjellë nga një defekt në lavatriçe.

Nëna dhe një prej vajzave shkuan të ndihmonin vajzën e madhe që e kishte zënë korrenti në dush, por edhe ato ranë në kontakt me rrymën, duke i shkaktuar v dekjen.

Fqinjët thonë se familja ishte në gjendje të rë nduar ekonomike. Dy djem të mitur kanë mbetur vetëm me babain e tyre, i cili është i papunë.