Univerѕiteti i Durrëѕit mbledh para për familjen e 19-vjeçareѕ nga Рuka, e zuri korrenti me nënën e motrën

Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës ka përcjellë një mesazh ngushëllimi për studenten, Sidorela Kola, e cila humbi jetën tragjikisht së bashku me motrën dhe nënë e saj në Pukë.

Sidorela ishte studente e Fakultetit të Biznesit në UAMD dhe sot në hollin e fakultetit janë mbajtur homazhe dhe janë mbledhur kontribute për këtë familje.

Në postim thuhet se Sidorela ishte një studente e shkëlqyer, por që fati e largoi nga bankat e shkollës.

Postimi i plotë:

Me hidhërim të thellë sot, bëjmë homazhe për studenten tonë të departamentit të Bankë Financës, Sidorela Kola. Një studente e shkëlqyer që fati deshi mos të jetë më pranë nesh. Të gjithë ne, Dekanati i Fakultetit, çdo lektor, shokë, miq të saj i shprehim ngushëllime familjes fat keqe.

Jemi pranë tyre në këto ditë të vështira.

Në hollin e Fakultetit të Biznesit studentët dhe stafi akademik po bëjnë homazhe dhe po mbledhin kontribute për familjen.

Paqe në botën e përtejshme për ty Sidorela dhe pjestarët e familjes tënde!

Kujtojmë që dy ditë më parë hu mbi jetën tra gjikisht nëna Prena Kola 43 vjeçe, dhe dy vajzat Sidorela Kola 19 vjeçe dhe Ermira Kola 16 vjeçe.

Njëra nga vajzat e familje ka qenë duke bërë dush dhe ka rënë në kontakt me korrentin. Nuk dihet nëse shkak ka qenë sistemi i dushit, apo ndonjë pajisje tjetër elektrike.

Motra e të resë ka vrapuar menjëherë drejt tualetit për ta ndihmuar por dhe vetë ka rënë në kontakt me energjinë elektrike, sapo ka prekur dorezën e derës. Nëna e dy vajzave e tm erruar nga ngjarja, ka shkuar t’i shpëtonte ato, por fat keqësisht ka gjetur dhe vetë vdekjen.