Tradhtoi të ѕhoqin emigrant, nuѕja 21- νjeçare: Вabai më dhυnoi në sy të policëve, νëllai më tha do të νras!

Nusja e re nga Librazhdi që u kap mat me të dashurin e saj në dhomën e gjumit, ndërsa u filmua nga njerëzit e burrit, ka treguar se është dhu nuar edhe në sy të policisë nga babai i saj.

Ajo thotë se pasi u kap me djalin që kishte njohur një muaj në rrjetet sociale, prindërit nuk i flasin. Nusja tregon se babai e ka dhu nuar, madje edhe në sy të policëve, teksa thotë se pas videos vëllai që ndodhet jashtë shtetit emigrant e ka telefonuar dhe e ka kë rcënuar me v dekje.

Nusja nga Librazhdi:

Me babain nuk flas dot, s’e kam frikë. Ai vazhdon dhe nuk i duron dot ato që kanë ndodhur dhe thotë fjalë të pista. Nuk do që të më shoh me sy, asgjë. Disa më kanë thënë; je ti. Disa jo. Vëllain e kam në Greqi dhe më tha; kur të vijë aty do të vras.