Trαdhtoi bαshkëѕhortin dhe u kαp mαt, nusjα pαs inсidentit në Librαzhd: Ky djαli më рëlqente, mendovα ѕe mund të krijohej një lidhje!

Në emisionin me ‘Zemër të Hapur” të gazetares dhe autores Evis Ahmeti, ka folur nusja e cila u përfshi në incidentin e ndodhur në Librazhd.

Nusja u kap nga prindërit e bashkëshortit duke tra dhtuar të shoqin, i cili jetonte në Gjermani.Ajo ka treguar se pas kësaj n gjarjeje është dhu nuar edhe ajo edhe djali më te cilin tra dhtonte bashkëshortin.

Pyetje: A kishin rënë ato në gjurmët e të dashurit tënd, djali pretendon se nuk kanë ditur gjë, por vjehrra dhe vjehrri thonë se të kanë paralajmëruar? E kishin

Nusja: Ky djali më pëlqente dhe mbase krijohej një lidhje, por duhet të divorcohem njëherë pastaj të shohim.

Është dhu nuar ai?

Nusja: Po të dy jemi dhu nuar.

Gjithashtu ajo ka treguar se vjehrra pas incidentit ka marrë prindërit e vajzës, më pas kanë komunikuar me djali dhe në fund ka telefonuar policinë.