E RËNDË νuante nga рroblemet mendore, hidhet nga раΙΙati 34-vjeçari, dërgohet me urgjenсë në ѕрitaΙ

Një n gjarje e rën dë ka ndodhur në Kavajë ku një 34-vjeçar është hedhur nga pallati.

Sipas informacionit të policis mësohet se ngjarja e rëndë ka ndodhur rreth orës 21:05 në lagjen nr.2 në Kavajë, ku shtetasi F.F, i cili vuan nga probleme të shëndetit mendor është vetëhedhur nga kati i tretë i pallatit.

Si pasojë është dëmtuar dhe menjëherë është dërguar në spital ku ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Ndërkohë, si pasojë është dëmtuar dhe ndodhet në spital, nën kujdesin e mjekëve.