Shpërthen Agim Doci: Këngtaret me tanga që tregojnë Zogun e kanë Zog të ”kυrνes”

Agim Doci që njihet si poet e tekstshkrues shqiptar dhe si mjeshter i madh i letrave shqipe, nuk i ka kursyer këngëtaret tona.

Ai tha se këngtëaret tona po dalin me ta.nga dhe po rre.hin zogun se e kanë zog ”´kurνe´”.

Ndiqeni minutën e 14:30 të emisionit.

Shiko videon: