Trаgjike! Fëmija 3-νjeç rrëzohet nga ѕhkallët dhe νdeѕ në vend

Një ngjarje traаgjike ka ndodhur ditën e sotme në Pisa të Italisë. Mësohet se një fëmijë 3-vjeçar ka hu mbur jetën në një fermë të Peccioli, pasi është rrëzuar në shkallë.

3-vjeçari ka rënë nga shkalla teksa po luante, duke u për plasur me një shishe dhe xhami e ka plag osur për vd ekje duke i prerë fytin.

Ekipet e shpëtimit, të mbërritur në vendngjarje, u përpoqën për një kohë të gjatë për ta ringjallur të voglin por fat keqës isht nuk kishte asgjë për të bërë.

Fëmija ishte djali i një çifti gjerman me pushime.