Ambasada Gjermane Vjen Me Informacionin E Rëndësishëm Për Vizat

Ambasada gjermane në Tiranë njofton se prej ditës së sotme sektori i vizave është hapur sërish, por me kapacitet të kufizuar

Ambasada deklaron se personat e prekur nga këto masa, si pasojë e situatës nga kor onav irusi do të njoftohen personalisht. “Prej ditës së hënë, datë 23 nëntor.

Sektori i Vizave dhe Pashaportave është sërish i hapur. Por numri i aplikimeve, që ërpunohen çdo ditë, do të reduktohet. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve. Personat e prekur nga këto masa do të
njoftohen personalisht.

Por kjo mund të kërkojë disa javë. Ndërkohë shpërndarja e pashaportave të pajisura me vizë vijon
në segmentet e zakonshme kohore

Lutemi të mbahet në konsideratë, që deri në një njoftim të dytë nuk mund të bëhennlegalizime, shkruan abcnews, transmeton Albinfo.ch.

Këto masa merren për të mbrojtur shëndetin e aplikuesve/-eve dhe të ,punonjësve/-eve. Synimi ynë është ruajtja e sigurisë në shërbim dhe mundësisht
shmang’ja e një mbylljeje të plotë të Zyrës së Vizave për shkak të rasteveCo vid-19.

Për këtë qëllim na duhet të marrim masat përkatëse. Lutemi për mirëkuptimin tuaj” mbyllet njoftimi.