Habit e moshuara: Bëra 10 fëmijë, asnjë nuk kam këtu

Habit e moshuara: Bëra 10 fëmijë, asnjë nuk kam këtu

Realiteti i hidhur shqiptar ku femijet shkojne ne emigrim dhe i lene prinderit e tyre te vetem.

Gazetari e pyet te moshuaren nese ke femije apo jo por ajo i kthehet se ka dhjete femije por asnje nuk eshte aty qe ta ndihmoje..