Ѕa çuna duhet të kaloje një femër që të quhet k*rvë? Shqiрtarët befaѕojnë me рërgjigjet (video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*rvë?

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të

Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si

reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.