“E ëma saрo ishte kthуer nga рuna…”/ Tragjedia me tri νiktima, flet fqinji që tentoi të ndihmonte nënën dhe dу vajzat

Një ngja rje tra gjike u regjistrua ditën e sotme në Fushë Arrës, ku nëna bashkë me dy vajzat e saj hu mbën jetën pasi ranë në kontakt me energjinë

Vi ktimë mbetën ,Sidorela Kola 18 vjeç, Emiljana Kola 15 vjeç dhe Prendushe Kola 42 vjeç.

Fqinji i familjes Kola, Gjon Zeka ka folur për ‘News24’, ndërsa ka treguar rreth situatës së si ka ndodhur n gjarja e rëndë.

“I pashë të tria pa ndjenja dhe njërën prej tyre e kapa me dorë dhe ishte shumë e ftohtë akull dhe aty besova se kanë n dërruar jetë. Ka qenë një nga familjet më të respektuara.

Njëra vajzë ishte me shkollë të lartë erdhi në banesë si ditë pushimi. E ëma sa ka ardhur nga puna, kur ka gjetur vajzën të vd ekur në tualet, duket se ka tentuar ta kapë dhe ka vd ekur edhe ajo. Shumë e rëndë”, ka thënë ai.