Vëllai i reperit Вuta i merr jetën iѕh-shokut dhe i qëndron tek koka në ѕekondat e tij të fundit

Një n gjarje e tr ishtë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në qytetin e Ferizajit,Kosovë.

Mediat Kosovare bëjnë me dije se një 30-vjeçar ka hu mbur jetën në mes të rrugës dhe jo për arsye natyrale por nga Qëndrim Jonuzi,ish shoku i tij dhe vëllai i reperit të njohur Buta.

Gazmend Hyseni,emri i personit që hu mbi jetën dhe Qëndrim Jonuzi kanë qënë shokë të mirë por kohët e fundit për arsye të paditura,marrëdhënia e tyre ishte prishur dhe mbrëmë Qëndrim Jonuzi i mori jetën.

Në një video që qarkullon në internet shihet se si Qëndrim Jonuzi pasi ka kryer aktin që i kushtoi jetën të riut,qëndron mbi kokën e tij duke parë se kondat e tij të fundit.

Sipas policisë,i dyshuari është lënduar nga zyrtarët policorë pasi ka refuzuar urdhrat e këtyre të fundit.