Robert Aliaj ironizon vajzat që hanin jaѕhtëqitjet e ѕheikëve në Dubai, del LIVE me gojën “të lуer”

Robert Aliaj ka dalë sot në një emision televiziv i lyer me diçka në gojë për të folur për skandalin e Dubai Porta Potty.

Sipas tij, ka disa femra ne Shqipëri, që dalin në ekranet shqiptare dhe në fundjavë shkojnë në Dubai, edhe pse nuk kanë të ardhura.

Ai tregoi se ka pasur raste se ka parë burra që i përdorin gratë si qelbësira.