Ka 6 gra dhe i ka lënë shtatzënë në të njëjtën kohë/ Biznesmeni habit botën: Do bëhem me 6 fëmijë

Pretty Mike”, pronar i klubeve të natës shkoi në martesën e aktorit Williams Uchemba në Nigeri, i shoqëruar nga gjashtë gra shtatzëna.

Pretty Mike reveals the names of celebrities in Nigeria who have allegedly done plastic surgery – Information Nigeria

Ai tërhoqi vëmendjen e gjithë festës. duke thënë se është babai i gjashtë fëmijëve që presin të vijnë në jetë.

Ai është një “D on-Zhuan” i njohur në Nigeri dhe flet hapur në mediat sociale për gratë me të cilat shoqërohet.

“Nuk e di cili ka nevojë ta dëgjojë këtë por një grua e bukur nuk është krijuar vetëm për një burrë, prandaj nëse do ta mbash vetëm për vete në Lagos (qyteti më i madh i Nigerisë), duhet të jesh i aftë të bësh atë që mund të bëjnë 11 burra”, është shprehur “Pretty Mike