Nхirren truраt e рајetë e dу vëllezërve që u mbуtën në liqen

Dy jetë të pafajshme u shuan këtë të premte në Tiranë, në liqenin e Prushit. Ata janë dy vëllezër të moshës 10 dhe 14 vjeç dhe u mbytën teksa laheshin me një grup të tjerë fëmijësh.

N gjarja traаgjike ndodhi rreth orës 18:00. Trupat e tyre të pa jetë u nxorën nga polumbarët rreth 2 orë pas n gjarjes.

Nga vendi i n gjarjes, gazetari i Klan News Besar Bajraktaraj tha se autoritetet janë duke punuar për të zbardhur n gjarjen.

Ata mësohet se po marrin dëshmitë e fëmijëve të tjerë që ndodheshin me vi ktimat për të zbardhur rrethanat e n gjarjes së rëndë./tvklan.al