25-vjeçarja shet vajzën e saj të Ροrsalindur për të blerë një palë ςizme që kushtonin më shumë se 3 milion lekë: A ke zemër?

Një nënë 25 vjeçe është kapur në Rusi duke përpjekur të shesë foshnjën e saj të porsalindur në mënyrë që të mund të blinte një palë çizme të reja.

Luiza Gadzhieva reklamoi vajzën e saj të vogël në tregun e zi. Ajo mori 3000 euro për vajzën e saj. Luiza e do rë zoi vajzën e saj në një kafene.

Gadzhieva më parë i kishte thënë motrës së saj se çizmet që kushtonin 3000 euro do t’i blinte pasi të shiste vajzën e saj. Por pasi ajo i kishte treguar këtë motra kishte lajmëruar pol icinë.

Dhe në kafenenë ku ajo dorëzoi vajzën e saj ishte dhe po licia dhe ata ndërhynë në kohë. Ajo nuk donte t’ia dinte fare se në duart e kujt mund të binte vajza e saj e vogël.

Ajo ka edhe dy fëmijë të tjerë. Të tre fëmijët e saj i ka marrë shërbimi social, kurse 25 vjeçarja do të dë nohet goxha.

Luiza Gadzhieva reklamoi vajzën e saj të vogël në tregun e zi para se të pranonte 3,000 £ nga oficerët e fshehtë të zbatimit të ligjit.

E paditur për operacionin e ashpër, mamaja e re dorëzoi foshnjën e saj në një kafene të qytetit.

Gadzhieva më parë i kishte thënë motrës së saj për palën e re të çizmeve që do të blinte falë shitjes së fëmijës së saj.

Grupi anti-skllavëri Alternativa u takua me gruan para goditjes dhe u përpoq të ndryshonte mendim në lidhje me arkëtimin e vajzës së saj një javëshe.