Akѕident i rëndë në Itali, humb jetën 42 vjeçari ѕhqiрtar tekѕa po udhëtonte me “Рeugeot-në” e tij (EMRI)

Një akѕsident i rëndë ka ndodhur në Itali. Mediet italiane raportojë se një 42 vjeçar, i identifikuar si Indrit Maloku, po udhëtonte më një mjet tip “Peugeot “në autostradën A4 në Brescia, kur përfundoi poshtë një kamioni.

Si pasojë e këtij ak sidenti shqiptari ka hum bur jetën në vendngjarje.

Në vendngjarje ka mbërritur ambulanca dhe ekipi mjekësor, por fat keqëisht nuk kanë mundur të bëjnë asgjë për të shpëtuar shqiptarin, i cili ka gjetur vd ekjen e menjëhershme.