Вurri në Gjermani, νjehrri dhe νjehrra kaрin ‘mat’ në kreνat nυѕеn e djaΙit me daѕhnorin. Flet nusja pas incidentit…

Trаadhëtia është ende një nga problemet e familjeve të ditëve të sotme, megjithatë, ky fenomen, me kalimin e viteve nuk bën më aq shumë çudi në shoqëri.

Së fundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA, ka mbërritur rasti i një gruaje nga Librazhdi, e cila është ka pur mat nga vjehrri dhe vjehrra teksa ishte në momente intime me të dashurin e saj, ndërsa bashkëshorti ishte emigrant.

Mësohet se gruaja e ka njohur të dashurin në rrjetet sociale dhe e ka futur në shtëpi. Vjehrri dhe vjehrra e kanë kuptuar që nusja e tyre po i tra dhëtonte djalin dhe kanë pritur që ta kapin në flagrancë. Ata kanë njoftuar edhe të afërm të tjerë të tyre, teksa shihen me shkopinj në duar dhe kërc ënojnë nusen.

Ndërkohë, i dashuri, shihet gjysmë i zhveshur dhe dëgjohet të thotë “nuk dija gjë për Zotin”.

Gruaja e zh veshur u lutet e fri kësuar që të mos i bëjën gjë, por është shumë e vështirë që vjehrri të përmbahet. Ndërkohë, vjehrra zotohet se këto pamje do i shkojnë djalit të saj emigrant. Burime për JOQ ALBANIA bëjnë me dije se këto pamje janë edhe në komisariatin e Librazhdit.

Trαdhtoi bαshkëѕhortin dhe u kαp mαt, nusjα pαs inсidentit në Librαzhd: Ky djαli më рëlqente, mendovα ѕe mund të krijohej një lidhje!

Në emisionin me ‘Zemër të Hapur” të gazetares dhe autores Evis Ahmeti, ka folur nusja e cila u përfshi në incidentin e ndodhur në Librazhd.

Nusja u kap nga prindërit e bashkëshortit duke tra dhtuar të shoqin, i cili jetonte në Gjermani.Ajo ka treguar se pas kësaj n gjarjeje është dhu nuar edhe ajo edhe djali më te cilin tra dhtonte bashkëshortin.

Pyetje: A kishin rënë ato në gjurmët e të dashurit tënd, djali pretendon se nuk kanë ditur gjë, por vjehrra dhe vjehrri thonë se të kanë paralajmëruar? E kishin

Nusja: Ky djali më pëlqente dhe mbase krijohej një lidhje, por duhet të divorcohem njëherë pastaj të shohim.

Është dhu nuar ai?

Nusja: Po të dy jemi dhu nuar.

Gjithashtu ajo ka treguar se vjehrra pas incidentit ka marrë prindërit e vajzës, më pas kanë komunikuar me djali dhe në fund ka telefonuar policinë.