A mund ta gjeni cili personazh i njohur është fëmija në fotografi?

Fotografitë e së kaluarës sidomos ato nga fëmijëria na zgjojnë nostalgji secilit prej nesh dhe kjo ndjenjë na bënë shpesh të hapim albumet për të parë fotografitë.

Këtë e ka bërë ditën e djeshme edhe Pajtim Krasniqi i njohur si DJ PM.

DJ i njohur ka publikuar një fotografi nga fëmijëria e tij, e realizuar në vitin 1998.

Pajtimi duket i ulur mes shokëve e shoqeve, si duket në shkallët e ambienteve të shkollës.

‘’Përfaqësinë e bukurisë e kom pasë edhe atëherë’’, ka shkruar PM me humorin që e karakterizon.