Dhίmbje e madhe! Këngëtarja e njohur hυmb vajzën në muaj e 7-të shtatzënisë: Lίndi e рајеtë!

Këngëtarja e njohur, Christina Perri ishte në pritje të fëmijës së dytë, por fatkeq ësisht e ka hum bur foshnjën e saj.

34 vjeçare ka njoftuar në Instagram hu mb jen e bebushes, me anë të një fotoje, ku shihen duart e saj dhe të bashkëshortit Paul Costabile, duke mba jtur duart e vogëlushes.

Ajo shkruan se vajza e saj iku në heshtje, pasi lu f toi shumë t’u bërë pjesë e kësaj bote.

“Natën e kaluar, ne hum bëm vajzën tonë. Ajo lindi pa shenja jete, pasi lu ft oi aq fortë të bëhej pjesë e kësaj bote. Ajo tani është në paqe, dhe do të jetoi gjithmonë në zemrat tona”.

Christina u shtrua në spital më 11 nëntor për shkak të ndërlikimeve të shtatzënisë dhe në një status tregonte se asgjë nuk po shkonte mirë me beben e saj