‘Mbуlli sytë рërgjithmonë’, vdeѕ 20-vjeçarja nga Kruѕha e Madhe që u akѕidentua 8 ditë më parë

Një 20-vjeçare nga Krusha e Madhe ka v dekur sot pas një akѕsidenti që pati më 17 maj.

Lajmi u bë i ditur nga faqja zyrtare e Krushës së Madhe në facebook, të cilët treguan se Edona Avdullahu ishte në gjendje kome që disa ditë.

“Pas rastit së traаgjedise me autobus në Kroaci kur e hu mbem Anjeza Bellanicen. Sot fshatin Krushë e Madhe e goditi prape një tr agjedi me dhembje.

Edona Avdullahu 20 vjeçarja vajza e Isajes së Veli Myrtes e cila u aksidentua nga një makine para 8 ditësh më 17 maj 2022 në fshatin Krushë e Madhe të Rahovecit, dhe që sa ditë ishte në gjendje kome. Sot ka mbyllur sytë përgjithmonë duke u ndare nga jeta. Ngushllime , Isajes dhe mbare familjes Avdullahu”, thuhet në njoftimin e tyre.

Ndërsa, për detajet e v arrimit, faqja e fshatit do të njoftojë përsëri.