“Unë kam kanсеr, por ti je problemi im”: Meѕazhi рrekës i 26-νjeçares italiane për Соvid-19

Italia është duke u përballur me valën e dytë të koro navi rusit, ndërsa u godit rëndë në valën e parë të pranverës. Shifrat e të prekurve dhe vik timave janë rritur ndjeshëm javët e fundit si në shumë vende të tjera të botës.

Ndërkohë, një 26-vjeçare është bërë virale, për shkak të mesazhit të ndjeshëm që ajo transmeton.

Martina Luoni, është e diagnostikuar me kancer ndërsa ka realizuar një video për fushatën e komunikimit në rajonin e Lombardisë, me qëllim sensibilizimin e qytetarëve.
“Unë kam kan cer, por problemi im i vërtetë jeni ti”, thotë Martina dhe më pas shpjegon: “Ju që nuk vendosni maskë, ju që kaloni më shumë kohë jashtë sesa në shtëpi, ju që nuk kujdeseni për rregullat.

A nuk e kuptoni që kjo është mënyra e vetme për të mos mbushur spitalet?” g.v/abcnews.al