Pamje/ Ѕherr i madh në Tiranë, tifozët ѕhkatërrojnë makinat në rrugë, ka të plagoѕur

Vazhdojnë sherret e dhu nshme të tifozëve rrugëve të Tiranës.

Në pamjet e mëposhtme mund tê shihni momentin kur një grup tifozësh shkatërrojnë me shkelma një makinë në rrugë, zihen me njêri-tjetrin dhe plagosin një polic.

Nuk dihet saktësisht ku është regjistruar ky incident i dhu nshêm por vlen të thuhet se tifozët kanë dalë jashtë kontrollit tani dhe nuk po përmbahen.