Tifozët holandezë s’i ndalin ѕherret! Me ѕhkopinj dhe gurë në duar përplasѕen me policinë

Dihej që tifozët holandezë do të ishin problematikë dhe këtë po e tregojnë edhe në vendin tonë.

Mësohet se para pak çastesh rreth 200 tifozë holandezë me shkopinj dhe gurë janë përplasur me dhunshëm me policinë në rrugën “Mustafa Metohiti” dhe një prej tyre ka mbetur i lënduar.

Nga raportimet e deritanishme bëhet me dije se tifozët e Feyenoord-it kanë tentuar të shkojnë drejt stadiumit

“Air Albania” aty ku ndodhen tifozët e Romës por kur policia nuk i ka lejuar janë përplasur me ta.