Degradon ѕherri, vajza рërрlaѕ me makinë të daѕhurin. I riu tranѕрortohet me urgjence në sрital në gjendje të rëndë

Një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur në zonën e Evias, Greqisë, mbrëmjen e së dielës. Mediat fqinje raportojnë se një vajzë e re ka plagosur rëndë të dashurin e saj pasi e ka përplasur me makinë.

Gjithçka ka nisur pas një sherri, ku më pas e reja i ka dhënë gaz makinës dhe e ka marrë përpara partnerin, duke e lënë më pl agë të rë nda në pjesën e kraharorit.

I riu është transportuar në gjendje të rëndë në Spitalin e Përgjithshëm të Chalkidos.