E dhίmbѕhme! Drejtori i Spitalit humb gjatë natës prindërit e рrеkur nga СОVΙD

Tra gjedi e dyf sishtë për drejtorin e spitalit të Korçës, Litian Broka, i cili ka hum bur brenda natës të dy prindërit, të cilët ishin të prekur nga Co vid-19.

Dy të moshuarit kanë ndërruar jetë mbrëmjen e djeshme në spital duke e hum bur kështu bet ejën me koro navi rusin.

Bëhet me dije se prindërit e Litian Brokës, Thanas dhe Loreta Broka prej ditësh ishin pr ekur nga vi rusi, ndërsa prej prej ditësh dy të moshuarit ishin intubuar në spitalin e Korçës, pasi gjendja e tyre shëndetësore ishte përkeqësuar.